Αντιγήρανση - Ομορφιά

Καθώς μεγαλώνουμε, στην προσπάθειά μας να καθυστερήσουμε τα αποκαλυπτικά σημάδια του χρόνου, καταφεύγουμε σε εύκολες, αλλά δαπανηρές και αμφιβόλου αποτελέσματος λύσεις, που μας προσφέρονται από τη βιομηχανία καλλυντικών. Δοκιμάζουμε κρέμες και διορθωτικά προϊόντα, χωρίς να έχουμε συνειδητοποιήσει πως αυτά τρώμε και πίνουμε είναι τα σημαντικότερα για την υγιή και νεανική όψη της επιδερμίδας μας, καθώς επηρεάζουν την πρόωρη γήρανση του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο.

Η γήρανση είναι μία πολύπλοκη διαδικασία του οργανισμού, η οποία επηρεάζεται από την ηλικία, το DNA, και τον τρόπο ζωής. Η περιβαλλοντική ρύπανση, το στρες και η κακή διατροφική συμπεριφορά, μπορούν να εμφανίσουν σημάδια γήρανσης, πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η γήρανση προκαλείται από τις «ελεύθερες ρίζες» οι οποίες δημιουργούν εκφυλισμό των κυττάρων και είναι δυνατόν να προκαλέσουν μέχρι και καρκίνο. Αντίθετα, ένας ισορροπημένος τρόπος ζωής και διατροφής, μπορούν να επιβραδύνουν τις εξελίξεις των επιπλοκών του γήρατος.

Το «Anti – aging» περιλαμβάνει όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά, τα οποία προορίζονται για την πρόληψη ή τον περιορισμό της διαδικασίας της γήρανσης, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής, τη σωματική και την ψυχική μας υγεία.

Σκοπός της υπηρεσίας αυτής είναι:
  • Ο σχεδιασμός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής, το οποίο δεν αποσκοπεί ιδιαίτερα στην απώλεια βάρους (αν δεν είναι απαραίτητο), αλλά στην απώλεια λίπους ώστε να αποκτήσετε ένα γραμμωμένο και σφριγηλό σώμα χωρίς στερήσεις.
  • Ο σχεδιασμός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες και βοηθούν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο λαμπερή και υγιής
  • Η διατροφική εκπαίδευση αλλά και η συμπεριφοριστική προσέγγιση για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής που θα περιλαμβάνει μια ισορροπημένη αντιοξιδωτική διατροφή και αποφυγή τοξινών οι οποίες αυξάνουν τη διαδικασία της οξείδωσης, τη σωστή ενυδάτωση, την ένταξη της φυσικής δραστηριότητας στην καθημερινότητα σας, καθώς και την εξασφάλιση επαρκών επιπέδων ύπνου και τη διαχείριση του στρες.
antigiransi