Συνεργάτες

Κέντρο Φυσιοθεραπείας-Εναλλακτικών Ολιστικών Θεραπειών-Βελονισμού-Βιοσυντονισμού

Κωσταντίνος Πέπελας

Βενιζέλου 1 και Λαγκαδά, γωνία, Νεάπολη Θεσσαλονίκη

Ο Πέπελας Κωνσταντίνος, φυσικοθεραπευτής ΑΤΕΙΘ, με έδρα τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, έχει 25ετή εμπειρία και ειδίκευση που πήρε από Αγγλία, Νορβηγία, Ρωσία, Κίνα, Ιταλία, ΗΠΑ, Ελλάδα, Γερμανία κ.λπ. Στόχος του είναι η ολιστική αξιολόγηση και θεραπεία, για το καλύτερο και γρηγορότερο αποτέλεσμα.

Είναι ειδικευμένος στις μεθόδους McKenzie, σε Ορθοπεδική Θεραπεία με χειροπρακτική, Mulligan, Kinesio Taping και εφαρμοσμένη κινησιολογία. Επίσης, έχει μεγάλη εμπειρία στο βελονισμό, ωτοβελονισμό, κρανιοβελονισμό, Su Jok, ξηρά βελόνη.

Επιπροσθέτως, διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε τεχνικές, όπως η οξυγονοθεραπεία, η ηλεκτρονική ομοιοπαθητική, η ομοτοξικολογία, η ορθομοριακή διατροφοθεραπεία, ενώ χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια και ανθοϊάματα.

Το θεραπευτήριο είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα φυσικοθεραπείας και ιατρικές συσκευές αξιολόγησης θεραπείας, μέσω βιοσυντονισμού συχνοτήτων, με συσκευές ενεργοποιημένου οξυγόνου, φυσικής αγγειακής θεραπείας και laser. Επίσης, διαθέτει συσκευές μαγνητικών πεδίων και φωτοθεραπείας για την ανάπλαση και επούλωση δέρματος.

Η γνώση των θεραπευτικών μεθόδων και η τεχνολογία των συσκευών χρησιμοποιούνται συνδυαστικά, αυξάνοντας γεωμετρικά την αποτελεσματικότητα, αποκαθιστώντας τη φυσιορρύθμιση για την πρόληψη και τη θεραπεία παθήσεων, όπως: χρόνιοι οξείς πόνοι, ημικρανίες, πονοκέφαλοι, εμβοές, ίλιγγοι, καθώς και ιγμορίτιδα, ρινίτιδα, βρογχίτιδα και ΧΑΠ.

Επίσης, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά σε παθήσεις, όπως η περιαρθρίτιδα ώμου, η οστεοαρθρίτιδα γόνατος, οι τενοντίτιδες, οι ρευματικές παθήσεις και σε όλες τις παθήσεις που αφορούν τη μέση (σπονδυλαρθρίτιδα, ισχιαλγία, δισκοκήλη κ.ά.).

Παράλληλα, το θεραπευτικό κέντρο αναλαμβάνει ασθενείς με ρήξη χιαστών, μηνίσκων, οστεοπενία, κατάγματα, νευραλγία τριδύμου, διαστρέμματα, καθώς και για διόρθωση πέλματος - άκανθας.

Λόγω της μεγάλης εμπειρίας του και του εξοπλισμού του, μπορεί να παρέχει υπηρεσίες σε ασθενείς που πάσχουν από δυσπεψία, παλινδρόμηση, δυσμηνόρροια, υπογονιμότητα - ανικανότητα, συχνοουρία - ακράτεια ούρων και προστατίτιδα, καθώς και σε γυναίκες σε εμμηνόπαυση ή με εξάψεις,.

Ακόμη, μπορεί να αναλάβει περιστατικά άγχους και φοβίας, άτομα με χρόνια κόπωση, απώλεια μνήμης, ψυχοσωματικά και δερματικά προβλήματα, όπως ξηροδερμία, ακμή, έκζεμα, ψωρίαση, μυκητιάσεις, αλλά και αισθητικά προβλήματα ρυτίδων και κυτταρίτιδας.

Τέλος, κατέχει μεθόδους για αύξηση ευεξίας και δύναμης επιδόσεων σε αθλητές, μαθητές, επαγγελματίες και ηλικιωμένους, καθώς και για αποτοξίνωση από χημικά βαρέα μέταλλα.